Skip to content
Porraloltó pályázat hegyvidék

Porral oltó készülékeket Csillebércre

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÉS TÁJÉKOZTATÓ

A pályázat keretében tűzvédelmi célból segíti a Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzata a területén fekvő Csillebérci Üdülőterületen álló épületek tulajdonosait. A vissza nem térítendő támogatást természetben, épületenként egy porral oltó készülék átadásával biztosítjuk.

I. A pályázaton való részvétel feltételei

I.1. A pályázaton a Csillebérci üdülőterületen álló épületek tulajdonosai, illetve tulajdonostársai vehetnek részt. Egy épület tekintetében egy porral oltó készülék adható.

I.2. A pályázat benyújtása a Hegyvidéki Önkormányzat e-ügyintézési felületén történik előzetes regisztrációt követően, a https://hegyvidek.hu/porralolto-palyazat felületen elérhető adatlap teljes körű kitöltését, az I.3. pont szerinti vállalások kifejezett tudomásulvételét és elfogadását követő beadásával.

I.3. A pályázó vállalja, hogy

a részére átadott porral oltó készüléket a pályázatban megjelölt ingatlanban, a katasztrófavédelmi előírásoknak megfelelően tárolja;
a részére átadott porral oltó készülék katasztrófavédelmi előírások szerinti időszakos felülvizsgálatát határidőben elvégzi.

II. A pályázatok beadási határideje

A pályázatokat szakaszosan lehet beadni:

szakasz beadási határideje: 2022.09.30.
szakasz beadási határideje: 2022.10.31.
szakasz beadási határideje: 2022.11.30.

Továbbiak és a pályázat beadása itt.

1 thought on “Porral oltó készülékeket Csillebércre”

  1. A pályázati kiírás nem írja, de 6 kg-os készülékekről van szó, tehát nem a dezodor méretű, de nem is a kerekes 🙂 Hajrá!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük