Skip to content

Lakossági fórum

Tisztelt Csillebérci Polgár!
Bizonyára Ön is hallott róla, hogy a közelmúltban megszületett az a kormányhatározat, ami előmozdíthatja a csillebérci üdülőterület kusza tulajdonviszonyainak rendezését, és hozzájárulhat ahhoz, hogy a keskeny ösvények is megújulhassanak rendes csatornával és vízelvezetéssel.
A Hegyvidéki Önkormányzat lakossági fórumot szervez a csillebérciek számára annak érdekében, hogy az üdülőterületen élők elmondhassák a véleményüket, problémáikat, illetve várjuk javaslataikat arra vonatkozóan, hogy milyen jogszabályi változtatásokat tartanának szükségesnek a rendezés érdekében.
 
A lakossági fórum időpontja: 2021. június 24. (csütörtök) 17.00-18.30
Helyszíne: MOM Kulturális Központ Kupolaterem (Bp. XII. ker. Csörsz u. 18.)
 
A járványügyi veszélyhelyzet kapcsán érvényben levő jogszabály értelmében az eseményen kizárólag olyan személy vehet részt, aki rendelkezik oltási védettségi igazolvánnyal.
Az egészségügyi szabályok betartása érdekében a rendezvény regisztrációhoz kötött, valamint kérjük, hogy sikeres regisztráció után a rendezvényre ne felejtse elhozni védettségi oltást igazoló kártyáját, valamint a regisztráció visszaigazolásáról szóló e-mailt. Az épületben az arcot és szájat eltakaró maszk viselése továbbra is kötelező.
Regisztrálni, valamint előzetesen kérdést feltenni IDE kattintva tud 2021. június 18. (péntek) 12 óráig.
(A rendezvényen a részvevői létszám korlátozott, ezért kérjük, hogy egy ingatlant lehetőség szerint egy fő képviseljen. Amennyiben a regisztrációs határidő elteltével nem teltek be a helyek, lehetőség lesz az ingatlanon élő más hozzátartozó számára is regisztrálni.)
Köszönjük együttműködését.
Hegyvidéki Önkormányzat

2 thoughts on “Lakossági fórum”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük