Skip to content

Csillebérc Kosara

Az Egyesületünknek mindig is fontos volt, hogy a környezettudatosságot, a tudatos életmód választást erősítse az itt élők között – ezért belevágtunk egy nagy projektbe, a saját Bevásárló Közösségünk megszervezésébe.

Bevásárló Közösségünkbe az élelmiszer rövid ellátási láncon keresztül érkezik: a termelőket és a vásárlókat egy szervező csapat kapcsolja össze, egyéb közvetítés nélkül. Nincs raktározás, nagykereskedelem, kiskereskedelem. Helyette van a ÁTADÓNAP, ahol havi egyszer, minden hónap utolsó csütörtökén az előző kedd éjfélig megrendelt termékeket a termelők elhozzák, a vásárlók pedig kézhez kapják.

ÁTADÓPONT: CSILLEBÉRCI KÖZÖSSÉGI TÉR

A megrendeléseket ezen az oldalon lehet megtenni. Örülünk, ha minél többen feliratkoztok a Kosár hírlevelére, hogy a friss információkról, akciókról, a rendelés indulásáról/leadási határidőkről értesítéseket küldhessünk.

A kínálat folyamatos bővítésén, az átadónap zökkenőmentes lebonyolításán nagy erőkkel dolgozunk. Ha szívesen csatlakoznál önkéntesként, vagy újabb termelőket közvetítenél hozzánk, írj nekünk ide: csilleberckosara@gmail.com! Mindenki segítsége, ötlete, véleménye fontos!

Első átadónap: május 25. 17:00-18:30. Néhány termelő kostolóval is készül, gyertek, ismerkedjetek!

Hozzászólások

 1. Köszönöm, hogy megszerveztétek. Szívesen segítek amiben tudok, szóljatok.
  Az árakról mikor tudhatunk valamit?
  Csütörtökre 1 kg epret, 1 kg zöld spárgát kérek.
  Szép napot mindenkinek!

  0
  0

Comments are closed.